Categorii tratamente stomatologice

Implanturi dentare

Implanturile dentate sunt inserate pe locul fostelor radacini, acestea constituie baza noilor dinti, care vor avea rol functional si o estetica asemenea dintilor naturali. Descoperirea conceptului de implant dentar reprezinta una din marile realizari ale medicinei dentare, aducand solutii revolutionare functionale si estetice.

Pacientii protezati printr-un implant dentar sau prin mai multe implanturi dentare recastiga abilitatea de a manca si de a zambi cu incredere.

Prin inserarea implantului dentar se pastreaza integritatea structurii faciale reducand problemele pe care le produce pierderea unuia sau mai multor dinti.

Majoritatea procedurilor chirurgicale pentru inserarea implanturilor se realizeaza intr-o zi. Dupa aceea, se asteapta cateva luni pentru ca celulele osoase sa formeze un tesut osos nou in jurul implantului.

Inserarea unui implant dentar este recomandata pacientilor de toate varstele.

10

Stomatologie generala

Stomatologia este specialitatea care se ocupa cu profilaxia, diagnosticarea si tratarea afectiunilor cavitatii bucale, specialitate ce cuprinde cariologia, protetica fixa si mobila si profilaxia dentara.

Cariologia este ramura medicinei dentare care se ocupa cu tratarea cariilor. Cariile sunt leziuni distructive ale dintilor care apar datorita bacteriilor prezente la nivelul cavitatii bucale. Acestea pot fi superficiale, medii si avansate. Cu cat pacientul se va prezenta mai repede la cabinet, cu atat sansele ca leziunile carioase sa fie depistate si tratate in stadiu incipient.

Tratamentul cariilor se realizeaza prin indepartarea tesuturilor afectate si restaurarea dintelui. Cabinetul Stomatologic Ploiesti Laurdental dispune de cele mai bune materiale de obturatie coronara care indeplinesc cele conditii esentiale de calitate, rezistenta mecanica, durabilitate si estetica.

Protetica este ramura care se ocupa cu refacerea dentara prin lucrari protetice diverse. Aceste lucrari protetice pot fi: proteze mobile sau mobilizabile, proteze scheletate sau cu sisteme speciale, lucrari protetice (coroane, punti dentare) din materiale diverse, ceramica dentara, fatetari ceramice sau composite, tratamente de echilibrare ocluzala, incrustatii din materiale nobile sau ceramica.

Lucrarile fixe se adreseaza pacientilor care au pierdut un numar limitat de dinti, iar protetica mobila celor care au pierdut un numar mai mare de dinti.

dentist-428648_1920

Estetica dentara

Estetica dentara ajuta pacientii sa obtina o imagine imbunatatita a dintilor, fie prin albire,  fie prin fatetare sau acoperire a dintilor cu coroane speciale.

Din ce in ce mai multi oameni beneficiaza de estetica dentara, aceasta cuprinde un spectru larg de tehnici menite sa contribuie la imbunatatirea zambetului.

Cu materiale calitative si a tehnicilor de prima clasa, dintii pot arata mult mai bine decat in trecut. Cu estetica dentara, nu mai exista dinti ciobiti, patati, fisurati sau spatiati. Cosmetica dentara va poate oferi dinti frumosi si sanatosi!

Pentru informatii suplimentare si programari, sunati la numarul 0721 337 458.

laurdentalpop

dental-instruments