Despre Laurdental

Cabinetul Stomatologic Ploiesti Laurdental, cabinet specializat in urgente stomatologice cu program non stop va asteapta intr-o atmosfera primitoare, care va asigura un inalt nivel de eficienta si calitate. Detinem aparatura si materiale moderne specifice tuturor tipurilor de manevre personalizate medicinei dentare cat si pentru urgente stomatologice.

Echipa este formata din medici competenti, bine pregatiti pentru orice tip de urgente stomatologice avand ca principal obiectiv salvarea dintilor dumneavoastra.

Ne mandrim cu increderea pacientilor care ne-au trecut pragul. Ne bucura sa stim ca avem pacienti multumiti, ce au incredere in noi!

Ne gasiti in Ploiesti, pe strada Rudului, numarul 45.

Pentru orice urgenta stomatologica va primim in mai putin de 30 de minute, tot ce trebuie sa faceti este sa sunati la umarul 0721 337 458 si sa ne comunicati urgenta dumneavoastra.

Sanatatea dumneavoastra dentara este pe primul loc. Beneficiati de tratamente stomatologice realizate de medici bine pregatiti care lucreaza cu echipamente si materiale de cea mai buna calitate.

Medicul stomatolog va evalua starea sanatatii dumneavoastra dentare si va ofera solutii de tratament individualizate si ingrijire medicala de calitate inalta.

Atentie, ambient modern si profesionalism, dorim sa demonstram faptul ca profesionalismul ne defineste si sa castigam increderea pacientilor nostri.

Va asteptam sa va programati telefonic la numarul 0721 337 458.

nn